içerik yükleniyor...Yüklenme süresi bağlantı hızınıza bağlıdır!

İTO Başkanı’nın Ölümünde Hatalar Zinciri

Vefat eden İTO Başkanı İbrahim Çağlar Koşuyolu Medipol yerine, Haydarpaşa Siyami Ersek'e gitseydi belki de yaşayacaktı.

İTO Başkanı’nın Ölümünde Hatalar Zinciri

Kalp krizi sonucu vefat eden İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın ölümünde hatalar zinciri ortaya çıkmaya başladı. İstanbul Koşuyolu'ndaki Medipol Hastanesine gelen Çağlar'a önce gaz sıkışması olduğu söylendi. Çağlar çifti, gaz sancısını tedavi etmek için 1,5 kilometre ileride bulunan nöbetçi eczaneye giderek ilaç aldı. Bu sırada araçta bekleyen İbrahim Çağlar’ın durumu daha da ağırlaştığı için tekrar hastaneye geri getirildi.

 

Teçhizat Yok Helikopter Var

 

Hastanede hayata döndürülen Çağlar hastanede yeterli teçhizat olmamasından dolayı Koşuyolu'ndan Medipol hastanesinin Bağcılar şubesine yönlendirildi. Çağlar mesafe uzun olduğu için Helikopter ile Bağcılar'a getirildi. Bu kadar uzun zaman hastane hastane gezdirilen Çağlar Bağçılardaki Medipol Hastenesinde vefat etti.

 

Oysa ki Çağlar ilk başta Koşuyolu Medipol yerine Hadarpaşa Siyami Ersek'e gitseydi belki de kurtulacaktı. Çünkü Siyami Ersek Hastanesinde kalp rahatsızlıkları ile ilgili her türlü teçhizat var. Ve hastanede 24 saat anjiyo, sten işlemleri ve kalp ameliyatları yapılıyor.

 

Geçen senede ünlü iş adamı Mustafa Koç benzer ihmaller sonucu kalp krizinden hayatını kaybetmişti.

 

Tarih: 16-12-2017

FACEBOOK YORUM
Yorum